Újdonság



Sziasztok!


Mint tudjátok egy nem tervezett kinézet cserét kellett beiktatom, mivel gondok voltak az oldal elérésével. A mai napig nem tudom, hogy miért, a kódban elméletileg minden a helyén volt, de nagyon remélem, hogy ez a váltás végleg megoldja a felmerülő problémákat.
Az extra kódok betöltése miatt az, hogy ugrik egyet az oldal mielőtt az egészet felhozná normális jelenség :)
Fontos, hogy bár még nem fejeződött be a LMLYD, ti már a befejezett kategóriában találjátok. Ez azért van, mert most jó ideig nem akarok kinézetet cserélni, ebből a történetből pedig már csak pár rész van :) Viszont a változtatás jogát, mint ahogy eddig is fent tartom :) Van egy ötletem, amely derült égből pottyant az ölembe... :) Erről később beszélünk még, egyenlőre a LMLYD befejezése lesz az első lépés.

A blog priváttá tételéről annyit szeretnék közölni, hogy ez a gondolat már a kezdettől kísér, egyenlőre nem valósítom meg, és HA meg is lépem, MINDENKÉPP jelentkezem előtte :)


Megjegyzések

  1. Oké, nem bírom ki, hogy ne írjak :D

    Annyira tetszik nekem ez a szín! Érzem a nyarat tőle :D A fejléc pedig egyedi, egyszerű és pont ezért zseniális. Jaj Henley képe nagyon szép itt :) meg a facebook képen pont olyan dilis, mint ahogy elképzelem Spencer mellé :)

    Egy picit mesélhetnél arról az ötletről :D :P

    Azt hiszem ennyi :)
    Ja imádom az új kinézetet, írtam már? :D

    Puszi
    Bel

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

11. – A köd egyre feljebb szállt – Évadzáró epizód

5. – Világok

Mi amore